(NlEKC)QÆÇ ÆZ ZAGALXNOÇ PEDAGOGÆKI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NmARTINENKO(B, (NsW)QÆTLANA mIKOLAÇWNA(B,s)E; (NhORUVA(B, (Nl@DMILA lEON)QÆDÆWNAs)E; (NkI)QÇWSXKIJ MÆSXKIJ PEDAGOGÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nkmpu )QÆM(B. (Nb(B. (Nd(B. (NgRÆN^ENKA(B,s)E, 2008)
(Nu POS)QÆBNIKU PODA@TXSQ METODOLOGÆ^NÆ TA TEORETI^NÆ OSNOWI ORGANÆZACÆÇ NAW^ALXNO(B-(NWIHOWNOGO PROCESU U ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXXNIH ZAKLADAHs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E; (NDIDAKTIKAs; (NPEDAGOG)QÆ^NIJ MENEDVMENTs)E