(NpEDAGOG)QÆKA (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (Nf)QÆCULA(B, (NmIHAJLO mIKOLAJOWI^(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaKADEMWIDAW(B,s, 2009)
(NzAGALXN)QÆ ZASADI PEDAGOGÆKI(B, (NTEORÆÇ NAW^ANNQ J WIHOWANNQ(B, (NOSNOWI [KOLOZNAWSTWA TA ÆSTORÆÇ PEDAGOGÆ^NOÇ DUMKI W uKRAÇNÆ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ROZD(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E; )Qæ(NSTORÆQ PEDAGOGÆKIs)E; (NPEDAGOG)QÆ^NÆ DOSLÆDVENNQs)E; (NWIHOWANNQs; (NFORMUWANNQ OSOBISTOST)QÆs)E; (NFORMIROWANIE LI^NOSTIs; (NPROCES NAW^ANNQs; (NPROCESS OBU^ENIQs; (NDIDAKTIKAs; (NOSW)QÆTAs)E; (NOBRAZOWANIEs; (NUROKs; (NFORMI NAW^ANNQs; (NFORMY OBU^ENIQs; (NROZUMOWE WIHOWANNQs; (NUMSTWENNOE WOSPITANIEs; (NPRAWOWE WIHOWANNQs; (NPRAWOWOE WOSPITANIEs; (NEKOLOG)QÆ^NE WIHOWANNQs)E; (N\KOLOGI^ESKOE WOSPITANIEs; (NTRUDOWE WIHOWANNQs; (NTRUDOWOE WOSPITANIEs; (NEKONOM)QÆ^NE WIHOWANNQs)E; (NEKONOMI^ESKOE WOSPITANIEs; (NF)QÆZI^NE WIHOWANNQs)E; (NFIZI^ESKOE WOSPITANIEs; (NPOZA[K)QÆLXNA ROBOTAs)E; (NWNE[KOLXNAQ RABOTAs; (NS)QÆMEJNE WIHOWANNQs)E; (NSEMEJNOE WOSPITANIEs; (NMETODI^NA ROBOTAs; (NMETODI^ESKAQ RABOTAs; (NU^N)QÆWSXKIJ KOLEKTIWs)E; (NU^ENI^ESKIJ KOLLEKTIWs; (NPROFOR)QÆÃNTACÆQs)E; (NPROFORIENTACIQs