)Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNI(B. (NpOWNIJ KURS PÆDGOTOWKI DLQ WSTUPU DO WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B:s)E (NDOW)QÆDNIK DLQ ABÆTURÆÃNTÆW TA [KOLQRÆW (B/s)E - (NkULX^ICXKIJ(B, (NsTAN)QÆSLAW wLADISLAWOWI^(B,s)E; (NmICIK(B, (N`R)QÆJ aNDRÆJOWI^s)E; (NwLASOW(B, (Nw)QÆTALÆJ sERGÆJOWI^s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nl)QÆTERA ltd(B,s)E, 2011)
(NdOW)QÆDNIK POBUDOWANO WÆDPOWÆDNO DO PROGRAMI Z ÆSTORÆÇ uKRAÇNI DLQ ZAGALXNOOSWÆTNÆH [KÆL TA PROGRAMI WSTUPNIH ÆSPITÆW DO WI]ÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆWW(B, (NA TAKOV WÆDPOÆÆDAÃ PROGRAMNIM WIMOGAM DO ZOWNÆ[NXOGO OCÆN@WANNQ Z ÆSTORÆÇ uKRAÇNI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E; (NNAJDAWN)QÆ[Æ ^ASIs)E; (NkI)QÇWSXKA rUSXs)E; (NNADDN)QÆPRQNSXKA uKRAÇNAs)E; (NPO^ATOK UKRA)QÇNSXKOÇ REWOL@CÆÇs)E; (NRADQNSXKA MODERN)QÆZACÆQs)E; (NDRUGA SW)QÆTOWA WÆJNAs)E; (NPOWOENN)QÆ ROKIs)E; (NuKRA)QÇNA SUWERENNAs)E