)Qæ(NSTORÆQ UKRAÇNSXKOÇ DERVAWNOSTÆ (B:s)E (NKURS LEKC)QÆJ (B: (NNAW^ALXNIJ POSÆBNIK DLQ STUDENTÆW WI]IH ZAKLADÆW OSWÆTI (B/s)E - (N{EW^UK(B, (Nw(B. (Np(B.,s; (NtARANENKO(B, (Nm(B. (Ng(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (NlIB)QÆDX(B,s)E, 1999)
(NwISW)QÆTL@ÃTXSQ DERVAWOTWOR^A DÆQLXNÆSTX UKRAÇNSXKOGO NARODU W HODÆ JOGO ÆSTORI^NOGO ROZWITKU(B. (NrOZKRIWA@TSQ OSNOWNÆ ÃTAPI STANOWLENNQ UKRAÇNSXKOÇ DERVAWNOSTÆ(B, (NOSOBLIWOSTÆ PROCESÆW DERVAWOTWORENNQ NA RÆZNIH UKRAÇNSXKIÇ ZEMLQH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpOL)QÆTI^NÆ NAUKIs)E -- (NdERVAWOTWORENNQs; (NNAJDAWN)QÆ[Æ DERVAWIs)E; (NZARODVENNQ UKRA)QÇNSXKOÇ DERVAWNOSTÆs)E; (NkI)QÇWSXKA rUSXs)E; (NzAPOR)QÆZXKA sÆ^s)E; (NKOZACXKA RESPUBL)QÆKAs)E; (Nunrs; (NDIREKTOR)QÆQs)E; (NDERVAWNA NEZALEVN)QÆSTXs)E; (NW)QÆDLIGAs)E; (NSUWEREN)QÆTETs)E