(NpROGRAMA WTRU^ANNQ (B"(NsINERG)QÆQ(B": (NFORMUWANNQ BAZOWIH PEREDUMOW NAW^ANNQ Æ ROZWITKU DÆTEJ Z ROZLADAMI AUTISTI^NOGO SPEKTRA (B:s)E (NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NsKRIPNIK(B, (NtETQNA w)QÆKTORÆWNA(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaLXQNT(B,s, 2020)
(NpROGRAMA WTRU^ANNQ (B"(NsINERG)QÆQ(B" - (NCE METODI^NIJ ÆNSTRUMENT(B, (N]O UMOVLIWL@Ã FORMUWANNQ PEREDUMOW EFEKTIWNOGO NAW^ANNQ Æ ROZWITKU DÆTEJ Z ROZLADAMI AUTISTI^NOGO SPEKTRA TA OTRIMANNQ NIMI OSWÆTI W ÆNKL@ZIWNOMU OSWÆTNXOMU PROSTORÆ(B. (Nu PROGRAMÆ PODANO POSLÆDOWNÆ ETAPI TA ^ÆTKÆ ORÆÃNTIRI Z ORGANÆZACÆÇ FAHOWOÇ DOPOMOGI DÆTQM Z AUTIZMOM(B, (N]O SPRIQ@TX ROZKRITT@ ÇHNXOGO POTENCÆALU TA DOSQGNENN@ NIMI WISOKOGO RÆWNQ SOCÆALXNOÇ ADAPTACÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsPEC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E -- (Nd)QÆTI Z OSOBLIWIMI POTREBAMIs)E; )QÆ(NNKL@ZIWNA OSWÆTAs)E; (ND)QÆTIs)E; (NAUTIZMs; (NSOC)QÆALXNA ADAPTACÆQs)E