(NvITT)QÃWÆ KRIZI OSOBISTOSTÆ(B: (NPSIHOLOGÆ^NIJ PUTÆWNIK (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NsTOLQR^UK(B, (NoLESQ aNATOL)QÆÇWNA(B,s)E ((NkREMEN^UK (B:s (Nnowabuk(B,s, 2023)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK PRISWQ^ENO ROZKRITT@ J ANALÆZU FENOMENU VITTÃWOÇ KRIZI OSOBISTOSTÆ(B, ÇÇ (NDETERMÆNACÆÇ(B, (NSIMPTOMATICÆ(B, (NPEREBÆGU TA KLASIFÆKACÆÇ(B. (Nu WIDANNÆ NA ZASADAH ZDOBUTKÆW WÆT^IZNQNIH Æ ZAKORDONNIH W^ENIH ROZKRITO OSOBLIWOSTÆ PEREVIWANNQ L@DINO@ WÆKOWIH(B, (NSÆMEJNIH(B, (NPROFESÆJNIH KRIZ Æ KRIZI WTRATI ZDOROW(B'(NQ(B.(NzMÆST POSÆBNIKA ÆNTEGRUÃ ÆNFORMACÆJNIJ TA KONTROLXNO(B-(NDOSLÆDNICXKIJ BLOKI(B. æ(NNFORMACÆJNIJ BLOK ROZKRIWAÃ NADBANNQ PSIHOLOGÆ^NOÇ NAUKI TA PRAKTIKI(B, (NA KONTROLXNO(B-(NDOSLÆDNICXKIJ BLOK SPRQMOWANIJ NA PEREWÆRKU(B, (NPOGLIBLENNQ J UZAGALXNENNQ OBÆZNANOSTÆ STUDENTÆW(B, (NA TAKOV MÆSTITX REFLEKSIWNÆ TA DOSLÆDNICXKÆ ZAWDANNQ(B, (NWIKONANNQ QKIH SPRIQTIME POGLIBLENN@ ÇH PRAKTI^NOÇ KOMPETENTNOSTÆ(B. (NdLQ STUDENTÆW(B, (N]O OPANOWU@TX PSIHOLOGÆ^NIJ FAH(B, (NWIKLADA^ÆW(B, (NPSIHOLOGÆW Æ WSÆH ZACÆKAWLENIH OSÆB(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA PSIHOLOGÆQs)E; (NOSOBIST)QÆSNA KRIZAs)E; (NW)QÆKOWA KRIZAs)E; (NKRIZA ROZWITKUs; (NS)QÆMEJNA KRIZAs)E; (NKRIZA WTRATI ZDOROW(B'(NQs