(N~ITAJ QK PROFESOR(B. (NvWAWIJ )QÆ ZAHOPLIWIJ POSÆBNIK Z ^ITANNQ MÆV RQDKÆW (B:s)E (NPEREKLAD Z ANGL)QÆJSXKOÇ (B/s)E - (NfOSTER(B, (NtOMAS k(B.,s; (NsTR)QÆHA(B, (Nq(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NtEMPORA(B,s, 2022)
(N}O OZNA^A)QÃ ^ITATI QK PROFESOR(B? (NcE ZNA^ITX NE LI[E STEVITI ZA S@VETOM(B, (NALE J WÆD^ITUWATI SIMWOLI(B, (NMETAFORI J AL@ZÆÇ(B, (NPOMÆ^ATI ÆRONÆ@ TA WÆD^UWATI REZONANS ÆZ ÆN[IMI TEKSTAMI(B. æ (NWSE CE NE ZARADI UNÆWERSITETSXKIH DIPLOMÆW(B, (NA ZADLQ ROZWAGI(B. (NkOLI[NÆJ PROFESOR mÆ^IGANSXKOGO UNÆWERSITETU tOMAS k(B. (NfOSTER POKAZUÃ(B, (N]O CE ZAHOPLIWO J ZOWSÆM NE SKLADNO(B. (NnAWÆ]O W ROMANAH ÆDE DO](B, (N]O NASPRAWDÆ P(B'(N@TX WAMPÆRI TA WÆD ^OGO W LÆTERATURNIH PERSONAVÆW BOLITX SERCE (B- (NOSX LI[E KÆLXKA ZAPITANX(B, (NQKÆ WÆN ZA^ÆPAÃ U SWOÃMU POSÆBNIKU(B. (NwÆDPOWÆDÆ NA NIH NÆ Z KOGO NE ZROBLQTX PROFESORA(B. (NaLE CÆLKOM MOVUTX ZROBITI WA[E ^ITANNQ CÆKAWÆ[IM(B, (NQSKRAWÆ[IM Æ NAPOWNENÆ[IM(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E -- (NL)QÆTERATURNA KRITIKAs)E