(NuKRA)QÇNSXKA MOWA TA KULXTURA MOWLENNQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NgRICENKO(B, (NtETQNA bORIS)QÆWNA(B,s)E ((Nw(Bi(NNNICQ (B:s (NnOWA kNIGA(B,s, 2003)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU ROZGLQNUTO FUNKCÆONALXNÆ STILÆ UKRAÇNSXKOÇ MOWI(B, (NOSOBLIWU UWAGU ZWERNENO NA NAUKOWIJ STILX(B. (NpODANO KLASIFÆKACÆ@ DOKUMENTÆW(B, (NPRAWILA OFORMLENNQ DÆLOWIH PAPERÆW(B, (NMOWNÆ KLÆ[E(B, (NZWOROTI(B.s)E
(NuKRA)QÇNSXKA MOWA W VITTÆ SUSPÆLXSTWA(B; (NlEKSIKA(B; (NsTILÆSTIKA(B; (NtEKST(B. (NnAJTIPOWÆ[Æ NAUKOWÆ TEKSTI(B; (NoFÆCÆJNO(B-(NDÆLOWIJ STILX(B; (NdOKUMENTI ]ODO OSOBOWOGO SKLADU(B; (NdOWÆDKOWO(B-Æ(NNFORMACÆJNÆ DOKUMENTI(B; (NsLUVBOWE LISTUWANNQ(B; (NoBLÆKOWO(B-(NFÆNANSOWÆ DOKUMENTI(B; (NgOSPODARSXKO(B-(NDOGOWÆRNÆ DOKUMENTI(B; (NoRGANÆZACÆJNÆ DOKUMENTI(B; (NrOZPORQD^Æ DOKUMENTI(B; (NrEKLAMA(B;s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NkULXTURA MOWLENNQs; (NLEKSIKAs; (NSTIL)QÆSTIKAs)E; (NNAUKOW)QÆ TEKSTIs)E; (ND)QÆLOWIJ STILXs)E