(NwIDAWNICTWO(B-XXI. (NwIKLIKI )QÆ STRATEGÆÇ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NtEREMKO(B, (NwASILX )QæWANOWI^(B,s)E; (Nr)QÆZUN(B, (Nw(B. (Nw(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaKADEMWIDAW(B,s, 2012)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ GALUZEWÆ NEOBHÆDNOSTÆ ZUMOWILI DOSLÆDVENNQ SU^ASNOGO STANU(B, (NSISTEMOTWÆRNIH OSNOW(B, (NMODELEJ Æ SCENARNIH WARÆANTÆW STRATEGÆ^NO WIBUDOWANOÇ DÆQLXNOSTÆ WIDAWNICTW(B.s)E
(Nl(B-(NRA(B: (NS(B. 300-323s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwIDAWNI^A SPRAWAs; (NWIDAWNI^)QÆ STRATEGÆÇs)E; (NIZDATELXSKIE STRATEGIIs; (NSUSP)QÆLXNÆ TRANSFORMACÆÇs)E; (NOB]ESTWENNYE TRANSFORMACIIs; (NKNIGAs; (NKNIGAs; (NTEKSTs; (NTEKSTs; (NAWTORs; (NAWTORs; (N^ITANNQs; (N^TENIEs; )QÆÃ(NRARHÆ^NÆSTXs)E; (NIERARHI^NOSTXs