(NdOSW)QÆTNÆ OGNÆ (B:s)E (NZB)QÆRKA POEZÆÇ J PROZI DO ^ITANNQ J DEKLAMACÆÇ (B: (NZ PORTRETAMI AWTORÆW Æ ARTISTÆW(B, (NZ MUZIKO@ m(B. (NlISENKA TA m(B. (NlEWICXKOGO (B/s)E - (NgR)QÆN^ENKO(B, (NbORIS dMITROWI^s)E 1863-1910 ((NkI)QÇW (B:s)E (NwIDANNQ )Qã(B. (N~EREPOWSXKOGO(B,s)E, 1908)
(Nu WIDANN)QÆ MÆSTQTXSQ TWORI UKRAÇNSXKIH TA ZARUBÆVNIH PISXMENNIKÆW(B, (NZOKREMA WÆR[Æ b(B. (NgRÆN^ENKA TA PEREKLADI nASTÆ gRÆN^ENKO(B, (NPRACÆ mARÆÇ gRÆN^ENKO(B.s)E
(NgR)QÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NbLISKU^Æ ZORÆ (B284; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NwESNA (B126; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NwOGNIKI (B518; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NgALÆMA (B257; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NgERTRUDA Æ {TAWFAHER (B434; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NdMITRO J oLENKA (B472; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NdO PRACÆ (B233; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NzEMLQKAM (B173; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NkWÆT^ANÆ SLXOZI (B83; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NlESX(B, (NPERSLAWNIJ GAJDAMAKA (B36; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NlÆSOWIJ CAR (B93; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NnE LQKAJSX (B301; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NpER[A VÆNKA (B130; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NpRIJDE(B! 352; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NpRO P[ENIC@ (B377; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NsERED POLQ (B90; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NsLUVBA W CERKWÆ (B53; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NsMERTX OTAMANOWA (B277; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NsMUTNÆ KARTINI (B48; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (Nu CERKWÆ (B537; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NhLÆBOROB (B239; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (Nq ^U@(B: (NNENA^E (B251; (NgRÆN^ENKO n(B. (NaRTISTOWA TAÃMNICQ (B507; (NgRÆN^ENKO n(B. (Nw DALEKOMU SWÆTÆ (B406; (NkNIGA PODÆLENA NA ROZDÆLI(B, (NALE W ZMÆSTÆ DO KNIGI CE NEWÆDOBRAVENO(B. (NrOZDÆLI MA@TX NAZWI(B: I. (NpOEMI(B, (NBALADI(B, (NLÆRIKA (B; II. (NsATIRI^NÆ(B, (N@MORISTI^NÆ(B, (NVARTOWNÆ WÆR[Æ (B; III. (NdRAMI (B; IV. (NpOWÆSTÆ Æ OPOWÆDANNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NlISENKO m(B.s; (NlEWICXKIJ m(B.s; (NsW)QÆTOWA LÆTERATURAs)E -- (NpOEZ)QÆQs)E -- (NpROZAs; (NR)QÆDKÆSNE WIDANNQs)E