(NwESELYJ OPOWIDA^_ (B:s (NDWISTI OPOWIDANNIW_ (B/s - (NgR)QÆN^ENKO(B, (NbORIS dMITROWI^(B,s)E 1863-1910; (NgRIN^ENKO(B, (Nb(B. ,s ((N~ERN)QÆGÆW(B,s)E, 1898)
(Nw C)QÆJ KNIVE^CÆ bORIS gRÆN^ENKO ZÆBRAW Z NARODNIH UST RÆZNÆ VARTI(B, (NPOBREHENXKI(B, (NWESELÆ TA DOTEPNÆ OPOWÆDANNQ(B.s)E
(NdOZWOLENO cENZURO@(B. (NmOSKWA(B, 31 (NmARTA (B1898 (NGODA(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NoPOW)QÆDANNQs)E -- (NgUMOR )QÆ SATIRAs)E -- (NtEKSTIs; (NR)QÆDKÆSNE WIDANNQs)E; (NHUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E