(NkOZAKY I MORE (B:s (NPOEMA (B/s - (NmORDOWECX(B, (NdANILOs; (NsLASTXONA(B, (No(B. (N`(B.,s ((NsANKT(B-(NpETERBURG (B:s (NtIPOGRAF)QÆQ a(B. (Ns(B. (NsUWORINA(B, (N|RTELEW_ PER(B. (ND(B. 13,s)E, 1897)
"(NkAZAKI I MORE(B" - (NNEZAK)QÆN^ENA POEMA d(B. (NmORDOWCQ(B, (NNAPISANA U (B1854, (NWPER[E OPUBLÆKOWANA U (B1859 (NROCÆ W ZBÆRCÆ mALOROSÆJSXKIJ LÆTERATURNIJ ZBÆRNIK (B((NROS(B. (NmALORUSSKIJ LITERATURNÆXJ SBORNIK(B), (NsARATOW(B. 1897 (NRÆK (B- (NPEREDRUK NEZAKÆN^ENOÇ POEMI (B"(NkOZAKY I MORE(B". (Nu KNIZÆ PODAÃTXSQ LI[E PO^ATOK POEMI(B, (NPRO ]O(B, (NZOKREMA(B, (NZGADUWAW æWAN fRANKO U SWOÇJ RECENZÆÇ NA UKRAÇNOMOWNU ZBÆRKU mORDOWCQ (B"(NoPOWIDANNQ(B" 1885 (NROKU(B. (NwIDANNQ UKRAÇNSXKOÇ GROMADI W sANKT(B-(NpETERBURZÆ Z NAGODI (B50-(NRÆ^^Q LÆTERATURNOÇ DÆQLXNOSTI AWTORA(B. (NkOLXOROWÆ (B((NTONOWANÆ(B) Æ(NL@STRACÆÇ oPANASA sLASTXONA NA WKLEJKAH(B.s)E
(NgR)QÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NwESNQNI SONETY (B124; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NwITER_ WYE(B, (NPLE]E HWYLQ (B41; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NgALIMA (B104; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NgROZA (B55; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NvABY TA SONCE (B140; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NlAWRIN_ kOSTER_ (B42; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NnADÆI (B13; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NnE GORDUJ TY VYTTQM_ MOLODYM_ (B116; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NoREL_ NA SONCE (B139; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NpODYWYS_(B! 49; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NpRACQ EDYNA Z_ NEDOLI NAS_ WYRWE (B98; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NsMERTX OTAMANOWA (B117; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NhWYLQ ZA HWYLE@ PLE]E J ZNYKAE (B18; (NgRÆN^ENKO b(B. (Nd(B. (NhLIBOROB_ (B37; (Nu ZMÆSTÆ ROZPISANO WÆR[Æ b(B. (NgRÆN^ENKA(B, (N]O UWÆJ[LI DO ZBÆRKI (B"(NsTEPOWÆ KWÆTKI(B"s)E
(NkONWOL@T(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NpOEZ)QÆÇs)E -- (NkAZKIs -- (NoPOW)QÆDANNQs)E; (NR)QÆDKÆSNA KNIGAs)E; (NHUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E; (NKONWOL@Ts