(NnAUKOWIJ FORUM nAC)QÆONALXNOGO MUZE@ rEWOL@CÆÇ gÆDNOSTÆ (B"(NrEWOL@CÆQ GÆDNOSTÆ(B: (NNA [LQHU DO ÆSTORÆÇ(B". (NfOKUS(B-(NTEMA (B"(NrEWOL@CÆÇ DOBI POSTMODERNU(B: (NmAJDAN U KONTEKSTÆ SWÆTOWIH PROTESTNIH RUHÆW KÆNCQ hh (B- (NPO^ATKU hhæ STOLÆTTQ(B" :s)E (NZB)QÆRNIK NAUKOWIH PRACX(B.s)E (NkNIGA (B2 /s - (NpO[IWAJLO(B, )Qæ.,s)E; (NoNI[KO(B, (Nl(B.,s; (NnAC)QÆONALXNIJ MEMORÆALXNIJ KOMPLEKS gEROÇW nEBESNOÇ sOTNÆ (B- (NmUZEJ rEWOL@CÆÇ gÆDNOSTÆs)E; (NuKRA)QÇNSXKIJ ÆNSTITUT NACÆONALXNOÇ PAM(B'(NQTÆs)E; )Qæ(NNSTITUT ÆSTORÆÇ uKRAÇNI nan uKRAÇNIs)E; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ tARASA {EW^ENKAs)E; (NuKRA)QÇNSXKIJ kATOLICXKIJ UNÆWERSITETs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NnAC)QÆONALXNIJ MUZEJ rEWOL@CÆÇ gÆDNOSTÆ(B,s)E, 2021)
(NpROPONOWANIJ ZB)QÆRNIK NAUKOWIH PRACX PÆDGOTOWLENO ZA MATERÆALAMI dRUGOGO NAUKOWOGO FORUMU(B, (NQKIJ WÆDBUWSQ W ONLAJN(B-(NFORMATÆ (B19-20 (NLISTOPADA (B2020 (NROKU(B. (NtEKSTI WISTUPÆW Æ STATTÆ(B, (NPÆDGOTOWLENÆ NA OSNOWÆ DOPOWÆDEJ NA FORUMÆ ZA FOKUS(B-(NTEMO@ FORUMU(B, (NOHOPL@@TXSPEKTR PITANX(B, (NPOW(B'(NQZANIH Z ANALÆZOM OSOBLIWOSTEJ PROTESTNIH RUHÆW NOWÆTNXOÇ DOBI(B, (NROLÆ W NIH mAJDANÆW Æ rEWOL@CÆÇ gÆDNOSTÆ(B, (NA TAKOV ÇHNXOGO WPLIWU NA SUSPÆLXNO(B-(NPOLÆTI^NÆ PROCESI W uKRAÇNÆ TA SWÆTÆ(B, (NZOKREMA NA ROZWITOK GROMADQNSXKOGO SUSPÆLXSTWA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E -- (NmAJDANs; (NrEWOL@C)QÆÇs)E