(NkRIWAWA MEVA(B. (NsH)QÆD(B. (NkORDON(B. 2014 /s)E - (NgRICENKO(B, (NmIKOLA(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NdZERKALO SW)QÆTU(B,s)E, 2024)
(NdOKUMENTALXNA POW)QÆSTXZAPOWN@Ã PEWNU PROGALINU W HRONOLOGÆÇ NOWÆTNXOÇ ROSÆJSXKO(B-(NUKRAÇNSXKOÇ WÆJNI(B. (NTUT (B- (NROZPOWÆDX PRO MUVNÆTX Æ GEROÇZM UKRAÇNSXKIH PRIKORDONNIKÆW(B, (NPER[I BÆJ ÆZ ZASTOSUWANNQM WOGNEPALXNOÇ ZBROÇ(B, (NPER[IH PORANENIH Æ ZAGIBLIH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nw)QÆJNAs)E -- (NrOS)QÆJSXKO(B-(NUKRAÇNSXKA WÆJNAs)E; (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NdOKUMENTALXNA POW)QÆSTXs)E