(NtEOR)QÆQ ROZ[IRENX SIMETRI^NIH OPERATORÆW Æ GRANI^NÆ ZADA^Æ(B.s)E (NtOM (B104 /s - (NdERKA^(B, (Nw(B. (Na(B.,s; (NmALAMUD(B, (Nm(B. (Nm(B.s; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ NAUK uKRAÇNIs)E )Qæ(NNSTITUT MATEMATIKIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(Nmnanu(B,s)E, 2017)
(NmONOGRAF)QÆQ PRISWQ^ENA TEORÆÇ ROZ[IRENX SIMETRI^NIH OPERATORÆW W PROSTORÆ gÆLXBERTA(B, (NZAKLADENOÇ W FUNDAMENTALXNIH ROBOTAH dV(B. (NFON nEJMANA(B, (Nm(B. (Nn(B. (NsTOUNA(B, (Nk(B. (NfRÆDRÆHSA(B, (NdV(B. (NkELKÆNA(B. (N~ITA^ ZNAJDE W NÆJ TAKOV WIKLAD KLASI^NOÇ TEORÆÇ kREJNA (B- (NwÆ[ÆKA(B- (NbÆRMANA PRO ROZ[IRENNQ NAPÆWOBMEVENIH OPERATORÆW TA ÇÇ PODALX[IJ ROZWITOK(B. (NzNA^NA ^ASTINA KNIGI PRISWQ^ENA PREZENTACÆÇ NOWIH REZULXTATÆW(B, (NOTRIMANIH ZA OSTANNÆ TRI DESQTILÆTTQ W TEORÆÇ ROZ[IRENX ZA DOPOMOGO@ METODU GRANI^NIH TRÆJOK Æ WÆDPOWÆDNIH FKUNKCÆJ wEJLQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmATEMATIKAs -- (NtEOR)QÆQ JMOWÆRNOSTEJs)E