(NkWANTOWA LOG)QÆKA(B. (NtEORÆQ(B. æ(NSTORÆQ(B. (NfÆLOSOFÆQ (B:s)E (NAWTORIZOWANIJ(B, (NOPRACXOWANIJ )QÆ DOPOWNENIJ PEREKLAD Z ROSÆJSXKOÇ (B/s)E - (NrOVENKO(B, (NmIKOLA(B,s; (NrOVENKO(B, (NnATAL)QÆQs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NuKRA)QÇNSXKIJ cENTR DUHOWNOÇ KULXTURI(B,s)E, 2000)
(NrOZGLQDA@TXSQ POSTULATI(B, )QÆ(NSTORI^NÆ KORENÆ TA SU^ASNÆ ZASTOSUWANNQ KWANTOWOÇ LOGÆKI(B. (NrOZKRIWAÃTXSQ STATUS KWANTOWOÇ LOGÆKI W LOGÆCÆ(B, (NMATEMATICÆ Æ PRIRODNI^IH NAUKAH(B, (NA TAKOV ZASTOSUWANNQ KWANTOWOÇ LOGÆKI DO DOSLÆDVENNQ ÆSTORIKO(B-(NNAUKOWIH TA SOCÆALXNO(B-(NKULXTURNIH PROBLEM(B. (NDAÃTXSQ WELIKA BÆBLÆOGRAFÆQ Z KWANTOWOÇ LOGÆKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NlOG)QÆKAs)E -- (NkWANTOWA LOG)QÆKAs)E; (Nf)QÆLOSOFÆQs)E; (NmATEMATIKAs