(NkURS LEKC)QÆJ Z WI]OÇ MATEMATIKI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NrUDENKO(B, )Qæ. (Nb(B.,s)E; (NhARENKO(B, (Ns(B. (Nb(B.s; (N~ERNOBAJ(B, (No(B. (Nb(B.s; (NdERVAWNA PODATKOWA ADM)QÆNÆSTRACÆQ uKRAÇNIs)E; (NnAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITET DERVAWNOÇ PODATKOWOÇ SLUVBI uKRAÇNIs)E ()Qæ(NRPÆNX (B:s)E (Nnudpsu(B,s, 2007)
(NkURS LEKC)QÆJ SKLADENO NA OSNOWÆ DOSWÆDU ROBOTI AWTORÆW W nu dps uKRAÇNI(B. (NnAW^ALXNIJ POSÆBNIK SKLADAÃTXSQ Z (B8 (NROZDÆLÆW(B, (N]O MÆSTQTX (B32 (NLEKCÆÇ(B, (NPEREDBA^ENÆ NAW^ALXNO@ PROGRAMO@ DISCIPLÆN (B"(NwI]A MATEMATIKA(B" (NDLQ PÆDGOTOWKI BAKALAWRÆW EKONOMÆ^NOGO PROFÆL@(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwI]A MATEMATIKAs; (NMATEMATIKAs