Les Exercices de Vocabularie : (NZB)QÆRNIK WPRAW ÆZ FRANCUZXKOÇ MOWI (B/s)E - (NdURMANENKO(B, (Na(B. (Nm(B.,s; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ tARASA {EW^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nwpc kI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET(B,s)E, 2018)
(NmETA ZB)QÆRNIKA (B- (NPÆDWI]ITI EFEKTIWNÆSTX WIW^ENNQ FRANCUZXKOÇ TEMATI^NOÇ LEKSIKI Æ ROZWINUTI U STUDENTÆW PEREKLADACXKÆ WMÆNNQ Æ NAWI^KI(B. (NwIDANNQ ROZROBLENO NA OSNOWÆ FRANKOMOWNOGO PÆDRU^NIKA WÆDPOWÆDNO DO ^INNOÇ NAW^ALXNOÇ PROGRAMI PO^ATKOWIH KURSÆW NAW^ANNQ FRANCUZXKOÇ MOWIQK OSNOWNOÇ TA DRUGOÇ ÆNOZEMNOÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NfRANCUZXKA MOWAs