(NqPONSXKO(B-(NUKRA)QÇNSXKIJ PEREKLAD (B:s)E (NPRAKTI^NIJ KURS(B.s (NtOM (B2 /s - (NbUKR)QÆÃNKO(B, (Na(B. (No(B.,s)E; (NkOM)QÆSAROW(B, (Nk(B. (N`(B.s)E; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ tARASA {EW^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nwd dMITRA bURAGO(B,s, 2019)
(NdRUGIJ TOM P)QÆDRU^NIKA Ã(B, (NZ ODNOGO BOKU(B, (NLOGÆ^NIM PRODOWVENNQM PER[IH DWOH(B, (NA Z ÆN[OGO (B- (NWIDANNQM(B, (NQKE POWNÆST@ ZWERTAÃTXSQ DO PEREKLADU TEKSTÆWSUSPÆLXNO(B-(NPOLÆTI^NOGO HARAKTERU Æ MOVE WIKORISTOWUWATISQ CÆLKOM SAMOSTÆJNO(B. (NzNA^NA ^ASTINA DANOÇ PRACÆ PRISWQ^ENA ÆSTORÆÇ uKRAÇNI(B. (NoKRÆM WLASNE ÆSTORÆÇ(B, (NU PÆDRU^NIKU ZNAJ[LI WÆDOBRAVENNQ DEQKÆ ASPEKTI KULXTURI TA POBUTU(B, (NW TOMU ^ISLÆ FAKTI KULXTURNOGO OBMÆNU MÆV uKRAÇNO@ Æ qPONÆÃ@(B. (Nz ÆN[OGO BOKU(B, (NAWTORI NE MOGLI OBÆJTI UWAGO@ J NIZKU AKTUALXNIH PROBLEM SXOGODENNQ(B, (NWÆDOBRAVENIH NA [PALXTAH POPULQRNOÇ QPONSXKOÇ PERÆODIKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NpEREKLADs -- (NqPONSXKA MOWAs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E