(NqPONSXKO(B-(NUKRA)QÇNSXKIJ PEREKLAD (B:s)E (NPRAKTI^NIJ KURS(B.s (NtOM (B3 /s - (NbALIKOWA(B, (Nn(B. (Ns(B.s; (NbUKR)QÆÃNKO(B, (Na(B. (No(B.s)E; (NkOM)QÆSAROW(B, (Nk(B. (N`(B.s)E; (Nf)QÆLONOWA(B, (Nw(B. (No(B.s)E; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ tARASA {EW^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nwd dMITRA bURAGO(B,s, 2019)
(NtRET)QÆJ TOM PÆDRU^NIKA Ã(B, (NZ ODNOGO BOKU(B, (NLOGÆ^NIM PRODOWVENNQM PER[IH DWOH(B, (NA Z ÆN[OGO (B- (NWIDANNQM(B, (NQKE MOVE WIKORISTOWUWATISQ SAMOSTÆJNO(B. (NkRÆM PISXMOWOGO(B, (NZNA^NA UWAGA PRIDÆLQÃTXSQ USNOMU PEREKLADU(B: (NW KOVNOMU UROCÆ PÆSLQ OPRAC@WANNQ OSNOWNOGO TEKSTU PROPONUÃTXSQ MATERÆAL(B, (NQKIJ TREBA PEREKLASTI USNO(B.(Nu SAMOMU KÆNCÆ BÆLX[OSTÆ UROKÆW ROZTA[OWANIJ ]E ODIN TEKST(B, (NTÆSNO POW(B'(NQZANIJ Z TEMO@ UROKU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NpEREKLADs -- (NqPONSXKA MOWAs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E