(NzM)QÆ[ANE NAW^ANNQ USNOGO QPONSXKOGO MOWLENNQ(B: (NTEORÆQ Æ PRAKTIKA (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NaSAD^IH(B, (No(B.,s; (NdIBSXKA(B, (Nt(B.s; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ tARASA {EW^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NwIDAWNI^IJ D)QÆM dMITRA bURAGO(B,s)E, 2021)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ WISWÆTLENO TEORETI^NÆ TA PRAKTI^NÆ PITANNQ NAW^ANNQ MAJBUTNÆH FÆLOLOGÆW USNOGO QPONSXKOGO MOWLENNQ ZA AWTORSXKO@ METODIKO@(B, (NADRESOWANO MAJBUTNÆM FAHÆWCQM(B-(NQPONÆSTAM(B, (NQKÆ BAVA@TX UDOSKONALITI RÆWENX KOMPETENTNOSTÆ W USNOMU SPÆLKUWANNÆ(B, (NWIKORISTOWU@^I ZMÆ[ANIJ PÆDHÆD DO NAW^ANNQ(B. (NpREDSTAWLENO MODELX AWTORSXKOÇ METODIKI ZMÆ[ANOGO NAW^ANNQ USNOGO QPONSXKOGO MOWLENNQ MAJBUTNÆH FÆLOLOGÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NqPONSXKA MOWAs -- (NnAW^ANNQ QPONSXKO)QÇ MOWIs)E; (NpEDAGOG)QÆKA WI]OÇ [KOLIs)E -- (NmETODIKA NAW^ANNQs; (NZM)QÆ[ANE NAW^ANNQs)E; (NNAW^ANNQ MAJBUTN)QÆH FÆLOLOGÆWs)E; (NUSNE MOWLENNQs