(NvANROWO(B-(NSTILXOW)QÆ MODIFÆKACÆÇ W UKRAÇNSXKÆJ LÆTERATURÆ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NkOWAL)QÆW(B, (N`(B. æ.,s)E; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ tARASA {EW^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nwpc kI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET(B,s)E, 2012)
(NwISW)QÆTLENO SPECIFÆKU VANRÆW Æ STILÆW(B, Ç(NHN@ GENEZU Æ WZAÃMODÆ@ W PROCESÆ LÆTERATURNOGO VITTQ(B, (NROZKRITO ÇHNÆ NEWI^ERPNÆ MOVLIWOSTÆ(B, (NZDATNÆSTX ONOWL@WATISQ W NOWIH ÆSTORIKO(B-(NLÆTERATURNIH SITUACÆQH(B. (NdLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NvANRIs -- (NsTIL)QÆs)E; (NNEOROMANTIZMs; (NNEOREAL)QÆZMs)E; (NSIMWOL)QÆZMs)E; )QÆ(NMPRESÆONÆZMs)E; (NNEOBAROKOs; (NNEOKLASICIZMs; (NKLARNETIZMs; (NEKSPRES)QÆONÆZMs)E; (NFUTURIZMs; (NS@RREAL)QÆZMs)E