(NgRAMATIKA N)QÆMECXKOÇ MOWI(B. (NmORFOLOGÆQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkOZLOWSXKIJ(B, (Nw(B. (Nw(B.,s; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ tARASA {EW^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nwpc kI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET(B,s)E, 2020)
(NpOS)QÆBNIK PRIZNA^ENO DLQ STUDENTÆW Æ ASPÆRANTÆW(B, (NU^NÆW GÆMNAZÆJ(B, (NLÆCEÇW Æ ZAGALXNOOSWÆTNÆH [KÆL(B, (NDLQ USÆH(B, (NHTO BAVAÃ WDOSKONALITI SWOÇ ZNANNQ Z NÆMECXKOÇ MOWI(B. (NmATERÆAL POSÆBNIKA WÆDPOWÆDAÃ PROGRAMNIM WIMOGAM WIKLADANNQ NÆMECXKOÇ MOWI W ZAKLADAH WI]OÇ TA SEREDNXOÇ OSWÆTI uKRAÇNI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nn)QÆMECXKA MOWAs)E -- (NmORFOLOG)QÆQs)E; (N^ASTINI MOWIs; (NMODALXN)QÆ SLOWAs)E