(Nf)QÆLOSOFÆQ (B:s)E (NHRESTOMAT)QÆQ DLQ BAKALAWRÆW FÆZ(B.-(NMAT(B. Æ (NPRIRODN(B.(NSPECÆALXNOSTEJ(B; (NU DWOH TOMAH (B/s)E (NtOM (B2,s (NtEORETI^NA TA PRAKTI^NA F)QÆLOSOFÆQs)E - (NdOBRONRAWOWA(B, )Qæ. (Ns(B.,s)E; (NrUDENKO(B, (No(B. (Nw(B.,s; (NkOMAR(B, (No(B. (Nw(B.,s; (NdOBRONRAWOWA(B, )Qæ. (Ns(B.,s)E; (NrUDENKO(B, (No(B. (Nw(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (Nwpc kI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET(B,s)E, 2020)
(NpODANO KOMPLEKS F)QÆLOSOFSXKIH TEKSTÆW Æ PER[ODVEREL(B, (N]O ÆL@STRU@TX [IROKIJ SPEKTR TEORETI^NIH PROBLEM FÆLOSOFÆÇ(B. (NnADANO ÆSTORIKO(B-(NFÆLOSOFSXKU RETROSPEKCÆ@ OSNOWNIH ÆDEJ Æ POGLQDÆW FÆLOSOFÆW aNTI^NOSTÆ(B, (NsEREDNXOWÆ^^Q(B, (NnOWOGO ^ASU TA NÆMECXKOÇ KLASI^NOÇ FÆLOSOFÆÇ(B, (NNEKLASI^NOGO FÆLOSOFSXKOGO PERÆODU hæh (B- (Nhh ST(B., (NA TAKOV TWOR^ÆSTX UKRAÇNSXKIH U^ENIH Æ FÆLOSOFÆW RÆZNIH ÆSTORI^NIH EPOH(B. (NpODANÆ TEKSTI WISWÆTL@@TX BAZOWÆ PROBLEMI FÆLOSOFÆÇ (B- (NONTOLOGÆ^NÆ(B, (NGNOSEOLOGÆ^NÆ(B, (NANTROPOLOGÆ^NÆ(B, (NEPÆSTEMÆOLOGÆ^NÆ TO]O(B. (NzNA^NU ^ASTINU TWORÆW PRISWQ^ENO PROBLEMAM SWÆLOMOSTÆ(B, (NSUSPÆLXNOGO BUTTQ L@DINI(B, (NPRIRODNO(B-(NKULXTURNIM UMOWAM L@DSXKOGO VITTQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nf)QÆLOSOFÆQs)E