(NnAPRQMI SU^ASNO)QÇ PSIHOTERAPÆÇ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkRUPELXNICXKA(B, (Nl(B. (Nf(B.,s; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ tARASA {EW^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nwpc kI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET(B,s)E, 2018)
(NpREDSTAWLENO OPISANNQ NAPRQM)QÆW PSIHOTERAPÆÇ NA SU^ASNOMU ETAPÆ ÇÇ ROZWITKU(B. (NzUPINENO UWAGU NA SPECIFÆCÆ TA SU^ASNIH RISAH PSIHOTERAPEWTI^NOÇ DOPOMOGI OSOBISTOSTÆ(B, (NA TAKOV NA SPÆLXNIH DLQ RÆZNIH NAPRQMÆW PSIHTERAPÆÇ STRUKTURNIH TA PROCESUALXNIH HARAKTERISTIK(B. (NrOZGLQNUTO KLASI^NÆ PSIHOTERAPEWTI^NÆ NAPRQMI TA PÆDHODI(B. (NwISWÆTLENO OSOBLIWOSTÆ PSIHOTERAPÆÇ(B, (NQKÆ SPECIFÆKU@TX ÇÇ NA POSTNEKLASI^NOMU ETAPÆ ROZWITKU(B. (NnAWEDENO OPISANNQ NAPRQMÆW PSIHOTERAPÆÇ DOBI POSTMODERNU(B. (NpRIZNA^ENO DLQ STUDENTÆW TA ASPÆRANTÆW(B, (NQKÆ NAW^A@TXSQ ZA SPECÆALXNÆST@ (B"(NpSIHOLOGÆQ(B".s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOTERAP)QÆQs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA DOPOMOGAs)E; (NNAPRQMI PSIHOTERAP)QÆÇs)E; (NPOSTNEKLASI^NA PSIHOTERAP)QÆQs)E; (NPSIHOTERAP)QÆQ DOBI POSTMODERNUs)E