(NfAHOWA MOWA(B: (NEKONOM)QÆKA(B, (NWÆJSXKOWA SPRAWA(B, (NPOLÆTIKA(B, (NPRAWO (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NwOZNA(B, (No(B. (Nm(B.,s; (NgAPON)QÆW(B, (No(B. (Nb(B.s)E; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ tARASA {EW^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nwpc kI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET(B,s)E, 2021)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZGLQNUTO OSOBLIWOSTÆ FAHOWIH MOW W EKONOMÆCÆ(B, (NPRAWOZNAWSTWÆ(B, (NPOLÆTOLOGÆÇ TA WÆJSXKOWÆJ SPRAWÆ(B. (NnAWEDENO AWTENTI^NÆ TEKSTI W NAJTIPOWÆ[IH VANRAH USNOÇ TA PISXMOWOÇ KOMUNÆKACÆÇ(B, (NA TAKOV SLOWNIKI PROFESÆJNIH TERMÆNÆW DO KOVNOGO ROZDÆLU(B. (NdLQ STUDENTÆW STAR[IH KURSÆW BAKALAWRATU TA MAGÆSTRATURI FÆLOLOGÆ^NIH Æ PEREKLADACXKIH WÆDDÆLENX(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NfAHOWA MOWAs