(NnOW)QÆ SLOWA TA FRAZEOLOGÆZMI W UKRAÇNSXKIH MASMEDÆA (B:s)E (NSLOWNIK(B.s (N~ASTINA (B4 /s - (N{EW^ENKO(B, (Nl(B. )Qæ.,s)E; (NsIZONOW(B, (Nd(B. (N`(B.s; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ tARASA {EW^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nwpc kI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET(B,s)E, 2021)
(N~ETWERTA ^ASTINA )QÆNNOWACÆJNOGO SLOWNIKA OB(B'Ã(NDNUÃ NEOLEKSIKU TA NEOFRAZEOLOGÆ@ SU^ASNOGO WERBALXNOGO PROSTORU uKRAÇNI(B, (N]O PREDSTAWLENA W MEDÆJNIH DVERELAH (B- (NGAZETAH Æ VURNALAH(B, (NNA RADÆO TA TELEBA^ENNÆ(B, (NW ÆNTERNETÆ(B, (NREKLAMÆ ZA (B2020 (NRÆK(B. (Nu SLOWNIKU WMÆ]ENO BLIZXKO (B250 (NMOWNIH ODINICX(B, (N]O REPREZENTU@TX SU^ASNIJ UKRAÇNSXKIJ MEDÆAPROSTÆR(B. (NrOZRAHOWANO NA STUDENTÆW(B, (NFAHÆWCÆW U GALUZÆ MEDÆJNOÇ KOMUNÆKACÆÇ VURNALÆSTÆW(B, (NMEDÆALÆNGWÆSTÆW (B- (NUSÆH(B, (NHTO PROFESÆJNO CÆKAWITXSQ MEDÆASFERO@(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NfRAZEOLOG)QÆZMIs)E; (NmAS(B-(NMED)QÆAs)E -- (NmOWA MAS(B-(NMED)QÆAs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E