(NuKRA)QÇNSXKE DÆLOWE MOWLENNQ (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (N{EW^UK(B, (NsW)QÆTLANA wOLODIMIRÆWNA(B,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI(B, (NMOLODÆ TA SPORTU uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NaLERTA(B,s, 2013)
(Np)QÆDRU^NIK MÆSTITX WÆDOMOSTÆ PRO OFÆCÆJNO(B-(NDÆLOWIJ STILX SU^ASNOÇ UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURNOÇ MOWI(B. (NnAWEDENO KLASIFÆKACÆ@ DÆLOWIH PAPERÆW TA WIMOGI DO ÇH SKLADANNQ(B, (NZRAZKI OFORMLENNQ RÆZNIH WIDÆW DOKUMENTÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (Nd)QÆLOWE MOWLENNQs)E; (NPRISL)QÆWNIKIs)E; )QÆ(NMENNIKIs)E; (NPRIGOLOSN)QÆs)E; (NPRAWOPISs; (NRECENZ)QÆQs)E; (NREFERATs; (NDOW)QÆDKIs)E; (NPROTOKOLs; (NZW)QÆTs)E; (NSLOWAs