(NnEPOK)QÆRNIJ(B. (NgRANÆ DOLÆ bORISA gRÆN^ENKA (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (Nw)QÆR^ENKO(B, (NtETQNA(B,s)E; (NkOZLOW(B, (NrOMANs; (NkI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkI)QÇW(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (Nb(B. (NgRÆN^ENKA(B,s)E, 2023)
(NpOETAPNO(B, (NU HRONOLOG)QÆ^NÆJ POSLÆDOWNOSTÆ(B, (NOPIRA@^ISX NA ARHÆWNÆ MATERÆALI(B, (NAWTORI REKONSTRU@@TX VITTQ Æ TWOR^ÆSTX NEPERESÆ^NOGO UKRAÇNCQ bORISA gRÆN^ENKA(B, (NNABLIVA@^I NAS DO ROZUMÆNNQ L@DINI(B, (NQKA WSUPERE^ OBSTAWINAM ROBILA UKRAÇNCQMI WSÆH DOWKOLA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NgR)QÆN^ENKO b(B. (Nd(B.s)E; (NpISXMENNIKI(B, (NUKRA)QÇNSXKÆs)E -- (NvITTQ )QÆ TWOR^ÆSTXs)E; (NgR)QÆN^ENKOZNAWSTWOs)E; (NLEKSIKOGRAFs; (NPEDAGOGs; (NETNOGRAFs; (NFOLXKLORISTs; (NWIDAWECXs; (NPUBL)QÆCISTs)E; (NPOL)QÆTIKs)E; (NB)QÆOGRAFÆQs)E