)Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNI(B-(NrUSÆ (B/s)E - (NaRKAS(B, (Nm(B. (Nm(B.,s; (NsARABEQ(B, (Nw(B. (Ng(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NwI]A [KOLA(B,s, 1991)
(NpOPULQRNIJ NARIS )QÆSTORÆÇ uKRAÇNI(B. æ(NSTORI^NIJ PROCES ROZGLQDAÃTXSQ ZA PERSONALÆQMI JOGO PROWÆDNIH DÆQ^ÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E