(NwSTUP DO PSIHOANAL)QÆZU(B. (NnOWÆ WISNOWKI (B:s)E (NLEKC)QÆÇ ZÆ WSTUPU DO PSIHOANALÆZU (B/s)E - (NfROJD(B, (NzIGMUND(B,s; (NkTITOR(B, (NpETRO(B,s; (NtARA]UK(B, (NpETRO(B,s ((NtERNOP)QÆLX (B:s)E (NnAW^ALXNA KNIGA (B- (NbOGDAN(B,s, 2024)
(NzIGMUND fROJD ODIN Z TIH WELETN)QÆW DUHU(B, (N]O NAW^ILI L@DINU SMÆLIWO(B, (NNE HOWA@^ISX WÆD PRAWDI(B, (NPRIDIWLQTISX DO WLASNOGO ÃSTWA(B. (NzAPROPONOWANIJ ^ITA^EWÆJ UWAZÆ TWÆR (B- (NUZAGALXNENNQ J PÆDSUMOK USXOGO DOROBKU W^ENOGO(B, (NPOPULQRNIJ(B, (NTA AV NÆQK NE SPRO]ENIJ WIKLAD PSIHOANALÆTI^NOÇ TEORÆÇ WUSTAMI ÇÇ AWTORA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
(NpEREKLAD Z N)QÆMECXKOÇ MOWIs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpSIHOANAL)QÆZs)E; (NPSIHOLOG)QÆQs)E; (NPSIHOANAL)QÆZs)E; (NLEKC)QÆÇs)E; (NHIBN)QÆ DÆÇs)E; (NSNOWIDDQs; (NNEUSW)QÆDOMLENEs)E; (NOP)QÆR TA ZGNÆ^ENNQs)E; (NET)QÆOLOGÆQs)E; (NNERWOZN)QÆSTXs)E; (NSTRAHs; (NTEOR)QÆQ LÆBÆDOs)E; (NNARCISIZMs; (NPERENOSs; (NANAL)QÆTI^NA TERAPÆQs)E