Byron : the flawed angel - Grosskurth, Phyllis (Boston : Houghton Mifflin, 1997)
(NpER[A PSIHOANAL)QÆTI^NA BÆOGRAFÆQ bAJRONA(B, (NPER[A POWNA BÆOGRAFÆQ(B, (NNAPISANA VÆNKO@(B, Æ (NPER[A POWNA BÆOGRAFÆQ(B, (NOPUBLÆKOWANA Z (B1957 (NROKU(B. (NrOZPOWÆDAÃ PRO OSOBISTÆSTX POETA(B, (NJOGO POEZÆ@(B, (NLISTI TA VURNALI(B, (NA TAKOV WELI^EZNU KÆLXKÆSTX TWORÆW PI[U^I PRO NXOGO W MEMUARAH(B, (N]ODENNIKAH(B, (NSPOGADAH(B. (NwKL@^AÃ ^ORNO(B-(NBÆLÆ ÆL@STRACÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NbAJRON d(B. (Nn(B. (Ng(B.s; (NpOETI(B, (NANGLJSXK)QÆs)E -- (NvITTQ TA D)QÆQLXNÆSTXs)E -- 19 (NST(B.s; Byron; Biography; Poets; English