(NwESELIJ OPOW)QÆDA^ (B/s)E - (NgR)QÆN^ENKO(B, (NbORIS dMITROWI^(B,s)E 1863-1910; (NgR)QÆN^ENKO(B, (NbORIS dMITROWI^s)E 1863-1910; (N}EPOTX)QÃWA(B, (Nw(B.,s)E ((NpOLTAWA (B:s (NpOLTAWSXKA SP)QÆLKA sPOVIW^IH tOWARISTW(B,s)E, 1919)
(Nw C)QÆJ KNIVE^CÆ bORIS gRÆN^ENKO ZÆBRAW Z NARODNIH UST RÆZNÆ VARTI(B, (NPOBREHENXKI(B, (NWESELÆ TA DOTEPNÆ OPOWÆDANNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NgUMOR )QÆ SATIRAs)E -- (NtEKSTIs; (NR)QÆDKÆSNE WIDANNQs)E