(NnAUKOWIJ PROST)QÆR AKADEMÆKA oLEKSANDRI sAW^ENKO (B/s)E - (NkODL@K(B, (Nq(B. (Np(B.,s; (NdOWGA(B, (Nt(B. (Nq(B.,s; (NzAL)QÆTOK(B, (Nl(B. (Nm(B.,s)E; (NpOKUSOWA(B, (No(B. (Ns(B.,s; (NkODL@K(B, (Nq(B. (Np(B.,s; )Qæ(NNSTITUT PEDAGOGÆKI napn uKRAÇNIs)E; (NdERVAWNA NAUKOWO(B-(NPEDAGOG)QÆ^NA BÆBLÆOTEKA uKRAÇNI ÆM(B. (Nw(B. (No(B. (NsUHOMLINSXKOGOs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NbOGDANOWA a(B. (Nm(B.,s, 2012)
(NkNIGA M)QÆSTITX ÆNFORMACÆ@ PRO NAUKOWIJ DOROBOK WÆDOMOGO UKRAÇNSXKOGO W^ENOGO(B, (NDOKTORA PEDAGOGÆ^NIH NAUK(B, (NPROFESORA(B, (NAKADEMÆKA napn uKRAÇNI oLEKSANDRI qKÆWNI sAW^ENKO TA REZULXTATI NAUKOWIH DOSLÆDVENX ASPÆRANTÆW(B, (NDOKTORANTÆW Æ ZDOBUWA^ÆW(B. (NWIKONANIH PÆD ÇÇ KERÆWNICTWOM(B. (NbÆBLÆOGRAFÆ@ PRACX U^ENOGO PÆDGOTOWLENO NAUKOWCQMI dERVAWNOÇ NAUKOWO(B-(NPEDAGOGÆ^NOÇ BÆBLÆOTEKI uKRAÇNI ÆMENÆ w(B. (No(B. (NsUHOMLINSXKOGOs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nb)QÆBLÆOGRAFÆQs)E; (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NwIDATN)QÆ PEDAGOGIs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E