<50=(NP(B'(NQTDESQT(B> (NEKSPERES(B-(NUROK)QÆW UKRAÇNSXKOÇ DLQ DÆTEJ (B/s)E - (NaWRAMENKO(B, (NoLEKSANDR(B,s; (NkUDLQK(B, (NnATALQ(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NkNIGOLAW(B,s, 2019)
(NkNIGA DOPOMOVE ^ITA^EW)QÆ [WIDKO ZAPAM(B'(NQTATI OSNOWNÆ PRAWILA TA NORMI SU^ASNOÇ UKRAÇNSXKOÇ MOWI(B, (NPOKRA]ITI SWOÃ MOWLENNQ J UNIKATI KAPOSNIH POMILOK U SPÆLKUWANNÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NpRAWILA )QÆ NORMIs)E