(NkURSOWA ROBOTA Z SOC)QÆALXNOÇ PEDAGOGÆKI (B:s)E (NMETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ (B/s)E - (Nn)QÃMKOWA(B, ã. (Nw(B.,s)E; (N~ERN)QÆWECXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ `RÆQ fEDXKOWI^As)E ((N~ERN)QÆWCÆ (B:s)E (N~nu )QÆMENÆ `RÆQ fEDXKOWI^A(B,s)E, 2010)
(NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ ROZKRIWA@TX OSNOWNÆ PITANNQ NAPISANNQ TA OFORMLENNQ KURSOWIH ROBÆT(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoSNOWI NAUKOWIH DOSL)QÆDVENXs)E; (NsOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E