(NpRAKTIKUM Z PATOPSIHOLOG)QÆÇ (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (Nw)QÆNS(B, (NwÆKTORÆQ aNATOLÆÇWNA(B,s)E; (Ndwnz (B"(NpEREQSLAW(B-(NhMELXNICXKIJ DERVAWNIJ PEDAGOG)QÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ gRIGORÆQ sKOWORODI(B"s)E ((NpEREQSLAW(B-(NhMELXNICXKIJ (B:s (Nphdpu )QÆM(B. (Ng(B. (NsKOWORODI(B,s)E, 2006)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX ROBO^U NAW^ALXNU PROGRAMU KURSU (B"(NpATOPSIHOLOGÆQ(B", (NPOBUDOWANU NA ZASADAH MODULXNO(B-(NREJTINGOWOÇ SISTEMI(B, (NA TAKOV METODI^NÆ ROZROBKI DO PRAKTI^NIH ZANQTX(B, (NWIKORISTANNQ QKIH DOZWOLITX STUDENTAM RACÆONALXNO PÆDGOTUWATISQ DO PRAKTI^NO(B-(NSEMÆNARSXKIH ZANQTX TA W POWNOMU OBSQZÆ WIKONATI ZAWDANNQ(B, (N]O WINOSQTXSQ NA SAMOSTÆJNE OPRAC@WANNQ TA WHODQTX DO PROGRAMOWANOGO KONTROL@ ZNANX(B. (NDLQ STUDENTÆW PEDAGOGÆ^NIH WUZÆW(B, (NQKÆ NAW^A@TXSQ ZA SPECÆALXNOSTQMI (B"(NpSIHOLOGÆQ(B", "(NpRAKTI^NA PSIHOLOGÆQ(B"s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpATOPSIHOLO)QÆQs)E