(NuKRA)QÇNSXKIJ TLUMA^NIJ SLOWNIK TEATRALXNOÇ LEKSIKI (B/s)E - (NdQT^UK(B, (Nw(B. (Nw(B.,s; (NbARABAN(B, (Nl(B. )Qæ.s)E; (NwSEUKRA)QÇNSXKE TOWARISTWO (B"(NpROSWÆTA(B" Æ(NM(B. (NtARASA {EW^ENKAs)E; )Qæ(NNSTITUT UKRAÇNSXKOÇ MOWI nan uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpROSW)QÆTA(B,s)E, 2002)
(NdO SLOWNIKA WKL@^ENO PONAD DW)QÆ TISQ^Æ SLÆW(B, (NQKÆ WVIWA@TXSQ W SCENÆ^NOMU MISTECTWÆ hæh (B- (Nhh ST(B. (NkOVNE Z NIH SUPROWODVUÃTXSQ TLUMA^ENNQM Z PEWNIMI DOWÆDKOWIMI KOMENTARQMI(B. (NdO REÃSTROWIH SLÆW NAWEDENÆ USÆ MOVLIWÆ SLWOSPOLU^ENNQ(B. (NpRIZNA^ENIJ DLQ [IROKOGO ZAGALU ^ITA^ÆW(B, (NSTUDENTSXKOÇ(B, (NU^NÆWSXKOÇ MOLODÆ TA USÆH(B, (NHTO [ANUÃ MISTECTWO TEATRU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NtEATRs -- (NmOWA TEATRUs; (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NlEKSIKOLOG)QÆQs)E