(NpSIHOD)QÆAGNOSTIKA OSOBLIWOSTEJ HARAKTERU MAJBUTNXOGO PEDAGOGA (B:s)E (NMETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ (B/s)E - (NpAWLIK(B, (NnATAL)QÆQ(B,s)E; (NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTI Æ OSWÆTI DOROSLIHs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NlOGOS (B,s, 2013)
(NmETODI^N)QÆ REKOMENDACÆÇ PRISWQ^ENÆ PROBLEMÆ DOSLÆDVENNQ OSOBLIWOSTEJ STRUKTURI TA ZMÆSTU HARAKTERU MAJBUTNXOGO PEDAGOGA W ASPEKTÆ ROZWITKU JOGO DUHOWNOÇ KULXTURI(B.(Nu PER[OMU ROZDÆLÆ ZDÆJSNENO TEORETI^NIJ ANALÆZ KATEGORÆÇ (B"(NHARAKTER(B" (NU ZARUBÆVNÆJ TA WÆT^IZNQNÆJ PSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NÆJ NAUCÆ(B. (NdRUGIJ ROZDÆL PRISWQ^ENO ROZGLQDU HARAKTEROLOGÆ^NIH DISGARMONÆJ OSOBISTOSTÆ(B. (Nu TRETXOMU ROZDÆLÆ PREDSTAWLENO MODELX STRUKTURI HARAKTERU OSOBISTOSTÆ(B, (NA TAKOV RQD EKSPERIMENTALXNIH PSIHODÆAGNOSTI^NIH METODIK DOSLÆDVENNQ ZMÆSTU TA STUPEN@ GARMONÆJNOSTÆ HARAKTERU(B, (NQKÆ MA@TX CÆKAWU ÆNTERPERITACÆ@ REZULXTATÆW(B, (N]O ROBITX ÇH ZRU^NIMI DLQ MASOWOGO WIKORISTANNQ W NAW^ALXNIH ZAKLADAH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOD)QÆAGNOSTIKAs)E