(NnE W)QÆDWERNU LICQ (B((N[TRIHI DO LÆTERATURNOÇ AWTOBÆOGRAFÆÇ(B) /s)E - (NbARABA[(B, (N`R)QÆJ(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NtEMPORA(B,s, 2013)
(NkNIGA `R)QÆQ bARABA[A (B"(NnE WÆDWERNU LICQ(B" (NMÆSTITX PRACÆ AWTORA ZA OSTANNÆ ^WERTX STOLÆTTQ(B. (NpONAD POLOWINU ÇÇ OBSQGU SKLADA@TX DOSLÆDVENNQ RÆZNIH(B, (NPEREDOWSÆM UKRAÇNSXKIH(B, (NASPEKTÆW SPAD]INI mIKOLI gOGOLQ(B. (NoSOBLIWÆSTX POBUDOWI KNIGI POLQGAÃ W TOMU(B, (N]O TEKSTI RÆZNIH LÆT DRUKU@TXSQ W AWTENTI^NOMU WIGLQDÆ(B, (NZA PERWÆSNIMI REDAKCÆQMI(B, (NODNAK PRI CXOMU PUBLÆKACÆ@ KOVNOGO Z NIH SUPROWODVUÃ (BPost scriptum - (NSXOGODNÆ[NÆJ KOMENTAR AWTORA(B, (N]O NADAÃ KNIZÆ RIS LÆTERATURNOÇ AWTOBÆOGRAFÆÇ(B. (NkNIGA ROZHRAHOWANA NA FAHÆWCÆW(B-(NFÆLOLOGÆW(B, (NWIKLADA^ÆW Æ STUDENTÆW NAW^ALXNIH ZAKLADÆW GUMANÆTARNOGO PROFÆL@(B, (NA TAKOV NA ^ITA^ÆW(B, (NQKÆ MA@TX POGLIBLENIJ ÆNTERES DO UKRAÇNSXKOGO KRASNOGO PISXMENSTWA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NeSEs