(NzOWN)QÆ[NXOPOLÆTI^NÆ DOKTRINI Æ STRATEGÆÇ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NpEREPELICQ(B, (Ng(B. (Nm(B.,s; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ tARASA {EW^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nwpc (B"(NkI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET(B",s)E, 2021)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK POKLIKANIJ POPOWNITI ZNANNQ ^ITA^ÆW PRO OSOBLIWOSTÆ FORMUWANNQ TA REALÆZACÆ@ ZOWNÆ[NXOPOLÆTI^NIH DOKTRIN Æ STRATEGÆJ(B, Ç(NHN@ ROLX U FORMUWANNÆ J ÆMPLEMENTACÆÇ ZOWNÆ[NXOÇ POLÆTIKI(B, (NDOPOMOGTI ZASWOÇTI OSNOWNÆ POLOVENNQ ZOWNÆ[NXOPOLÆTI^NIH DOKTRIN Æ STRATEGÆJ PROWÆDNIH KRAÇN SWÆTU J OWOLODÆTI NAWI^KAMI STRATEGÆ^NOGO MISLENNQ TA NALEVNIM RÆWNEM STRATEGÆ^NOÇ KULXTURI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NzOWN)QÆ[NQ POLÆTIKAs)E -- (NsTRATEG)QÆÇs)E -- (NdOKTRINIs; (NSTRATEG)QÆ^NA KULXTURAs)E; (NSTRATEG)QÆ^NE MISLENNQs)E; (NZOWN)QÆ[NXOPOLÆTI^NÆ STRATEGÆÇs)E; (NS[As; (NFRANC)QÆQs)E; (NWELIKA BRITAN)QÆQs)E; (NTURE^^INAs; (NKAZAHSTANs; (NUZBEK)QÆSTANs)E; )QÆ(NNDÆQs)E; (NKITAJs