(NdRAMA PANORAMA (B2023 :s (NANTOLOG)QÆQ P(B'Ã(NS(B-(NPEREMOVNICX DRAMATURGÆ^NIH KONKURSÆW (B2023 (NROKU (B/s)E - (NbONDARENKO(B, (Na(B.s; (NgALAS(B, (Na(B.s; (NgRICENKO(B, (No(B.s; (NzAHOVENKO(B, (Nn(B.s; (NkUDA)QÃWA(B, (Nl(B.s)E; (NlQGU[ONKOWA(B, (Nl(B.s; (NnOSOWSXKIJ(B, )Qæ.s)E; (NpENXKOWA(B, (Nk(B.s; (NsAW^ENKO(B, (No(B.s; (NsUMAROKOW(B, (Na(B.s; (NgAJ[INECX(B, (Na(B.,s; (NtERNOWIJ(B, (Nd(B.,s; et al. ((NhARK)QÆW (B:s)E (NwIDAWECX oLEKSANDR sAW^UK(B,s, 2023)
(NdO ZB)QÆRKI UWÆJ[LI TEKSTI(B-(NPEREMOVCÆ TRXOH NACÆONALXNIH TA DWOH MÆVNARODNIH DRAMATURGÆ^NIH KONKURSÆW (B2023 (NROKU(B: "(NdRAMA(B. ua", "(NtIVDENX AKTUALXNOÇ P(B'Ã(NSI(B", "(NlIPNEWIJ MED(B", "Aurora" ((NpOLX]A(B) (Nta (B"Reboot Festival" ((NwELIKA bRITANÆQ(B). (NuSÆ TEKSTI ANTOLOGÆÇ POÃDNUÃ TEMA ROSÆJSXKO(B-(NUKRAÇNSXKOÇ WÆJNI(B, (NW OBSTAWINAH QKOÇ ROZKRIWA@TXSQ OSOBISTÆ TRAGEDÆÇ PERSONAVÆW(B, (NU P(B'Ã(NSAH WÆDBUWAÃTXSQ MISTECXKE OSMISLENNQ SOCÆALXNIH Æ POLÆTI^NIH ASPEKTÆW CÆÃÇ KATASTROFI(B. (NzBÆRKA Ã SWÆD^ENNQM TIH PODÆJ(B, (N]O PEREVIWAÃ uKRAÇNA(B, Æ (NODNO^ASNO HUDOVNXO@ REFLEKSÆÃ@ WÆJNI(B.s)E
(NpENXKOWA k(B. (NmARAFON (B"(NROS)QÆJSXKA RULETKA(B" 18-38; (NkUDAÃWA l(B. (NoDIN DENX (B38-54; (NsAW^ENKO o(B. (NmOÃ PEKLO (B54-112; (NgRICENKO o(B. (NmOLO^AJNIK (B114-172; (NbONDARENKO a(B. (NpRIMARNA ZEMLQ (B172-212; (NnOSOWSXKIJ æ(B. (NsTÆKERI (B214-244; (NSUMAROKOW a(B. (NmEMELX(B- (NdNÆPRO (B244-278; (NzAHOVENKO n(B. (NpEREWÆZNIK (B278-332; (NgALAS a(B. (NhRONÆKI EWAKUJOWANOGO TÆLA J ZAGUBLENOÇ DU[Æ (B334-344; (NlQGU[ONKOWA l(B. (NoRDEN ZASTELENIH LÆVOK (B346-404;s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NsU^ASNA UKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NdRAMATURG)QÆQs)E