(NoSOBISTA G)QÆDNÆSTX(B. (NbEZPEKA VITTQ(B. (NgROMADQNSXKA POZICÆQ (B:s)E (NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK DLQ WIHOWNOÇ ROBOTI Z U^NQMI (B1-4 (NKLASÆW Z PITANX POPEREDVENNQ TORGÆWLÆ L@DXMI (B/s)E - (NbOJ^UK(B, (Nn(B. )Qæ.,s)E; (NzARUCXKA(B, (No(B. (Nw(B.,s; (NnAGULA(B, (No(B. (Nl(B.,s; (Nc@MAN(B, (Nt(B. (Np(B.,s; (N~OPIK (B, (Ns(B. (Nw(B.,s; (Nc@MAN(B, (Nt(B. (Np(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NbURQ o(B. (Nd(B.,s, 2023)
(NaWTORSXKA PROGRAMA )QÆNTERAKTIWNIH SCENARÆÇW WIHOWNOÇ ROBOTI POKLIKANA W CÆKAWIJ TA WÆDPOWÆDNIJ DO WÆKU DÆTEJ SPOSÆB AKTIWÆZUWATI POPEREDVENNQ TORGÆWLI L@DXMI SERED POKOLÆNNQ(B, (NQKE ZROSTAÃ(B. (NrOBOTA ZOSEREDVENA NA PRI]EPLENNÆ DÆTQM NAWI^OK PÆZNANNQ TA SAMOPÆZNANNQ(B, (NOCÆNKI RIZIKÆW TA WIKORISTANNQ PRAWIL BEZPEKI VITTQ(B, Æ(NNÆCÆATIWNOSTÆ TA WÆDPOWÆDALXNOÇ SUSPÆLXNOÇ POZICÆÇ TO]O(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmORALXNE WIHOWANNQ W GALUZ)QÆ [KÆLXNOÇ PEDAGOGÆKIs)E