Madeinukraine. (NkUPUJ(B, (NSMAKUJ(B, (NMANDRUJ (B/s - (NsAWOST)QÆNA(B, (N`LÆQ(B,s)E; (NtARAPAK)QÆNA(B, (NlALAs)E; (NoGORODNIK(B, (N`L)QÆQ aWRORAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NsAM)QÆT(B-(NkNIGA(B,s)E, 2019)
(Nu DRUG)QÆJ KNIZÆ (B#MADEINUKRAINE: (Nkupuj(B, (Nsmajkuj(B, (Nmandruj VURNALÆST `LÆQ sAWOSTÆNA RAZOM ZÆ SPÆWAWTORAMI (B- (NTREWEL(B-(NVURNALÆSTOM lALO@ tARAPAKÆNO@ TA GASTRONOMÆ^NO@ DOSLÆDNICE@ `LÆÃ@ aWRORO@ oGORODNIK (B- (NROZPOWÆDA@TX PRO NAJMALXOWNI^Æ[Æ KUTO^KI uKRAÇNI(B, (NQKÆ WARTO WÆDWÆDATI(B, (NPRO NAJSMA^NÆ[Æ RESTORANI TA GASTRONOMÆ^NÆ LAWKI Z LOKALXNIMI PRODUKTAMI J WINAMI(B, (NPRO CÆKAWÆ SUWENÆRI(B, (NQKÆSNÆ RE^Æ TA ZATI[NÆ GOTELÆ Æ(B, (NZWÆSNO V (B- (NPRO L@DEJ(B, (NQKÆ WSE CE STWOR@@TX TA PÆDTRIMU@TX(B. (N`LQ(B, (NlALA TA aWRORA NE JDUTX PROTOPTANIMI STEVKAMI TA SHODVENIMI TURISTI^NIMI MAR[RUTAMI(B. (NwONI WESX ^AS MANDRU@TX(B, (NABI ZNAHODITI NOWE(B, (NCÆKAWE(B, (NKORISNE TA DOSÆ NEZWÆDANE(B, (NWÆDKRIWATI uKRAÇNU Æ DLQ ÇÇ GROMADQN(B, Æ (NDLQ GOSTEJ(B. (NpROSTO ROZKRIJTE KNIVKU Æ WIRU[AJTE W TE MÆSCE(B, (NQKE DLQ WAS OBRAW WIPADOK(B. æ, (NMOVLIWO(B, (NWI WÆDKRIÃTE DLQ SEBE ABSOL@TNO NOWU uKRAÇNU(B, (NPRO QKU DO SXOGODNÆ NE ZDOGADUWALISQ(B. (NuSÆ ADRESI(B, (NWKAZANÆ W KNIVCÆ(B, (NOSOBISTO PEREWÆRENÆ TA REKOMENDOWANÆ AWTORAMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpODOROV)QÆs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NMANDRIs