(NoSOBISTA G)QÆDNÆSTX(B. (NbEZPEKA VITTQ(B. (NgROMADQNSXKA POZICÆQ(B: Æ(NNTERAKTIWNÆ SCENARÆÇ DLQ ROBOTI Z BATXKAMI U^NÆW (B1-4 (NKLASÆW (B:s)E (NMETODI^N)QÆ REKOMENTACÆÇ (B/s)E - (NaDAMSXKA(B, (Nz(B. (Nm(B.,s; (Nc@MAN(B, (Nt(B. (Np(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (Nfop kOST)QÆNSXKIJ s(B. (Nl(B. ,s)E, 2023)
(NrOZRAHOWANO NA W^ITEL)QÆW PO^ATKOWIH KLASÆW(B, (NSOCÆALXNIH PEDAGOGÆW(B, (NPSIHOLOGÆW(B, (NSTUDENTÆW WI]IH PEDAGOGÆ^NIH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NSLUHA^ÆW KURSÆW PÆDWI]ENNQ KWALÆFÆKACÆÇ SISTEMI PÆSLQDIPLOMNOÇ PEDAGOGÆ^NOÇ OSWÆTI(B, (NA TAKOV NA WSÆH(B, (NHTO NE BAJDUVIJ DO PROBLEM DÆTEJ W uKRAÇNÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmORALXNE WIHOWANNQ W GALUZ)QÆ [KÆLXNOÇ PEDAGOGÆKIs)E