(N{LQHAMI tARASA {EW^ENKA(B. (N~ERN)QÆGÆW]INA (B:s)E (NPUT)QÆWNIK (B/s)E - (NlA)QÃWSXKIJ(B, (Nl(B. (Np(B.,s)E; (NlIN@K(B, (Nl(B. (Np(B.,s; (NpOLOWN)QÆKOWA(B, (Ns(B. (No(B.,s)E; (NsAMOH)QÆNA(B, (Nn(B. ã.,s)E; (NkOROLX(B, (Ns(B. (Nb(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NbOGDANA(B,s, 2012)
(NpU)QÆWNIK ZAPRO[UÃ [ANUWALXNIKÆW kOBZARQ PODOROVUWATI [LQHAMI ~ERNÆGÆW]INI (B- (NU MÆSTA(B, (NMÆSTE^KA Æ SELA(B, (N]O WÆDWÆDUWAW ZA SWOÃ VITTQ WELIKIJ SIN uKRAÇNI(B. (NpODANÆ U WIDANNÆ ROZPOWÆDÆ STANUTX MANDRÆWNIKU ZA GÆDA(B, (NA PONAD (B1000 (NFOTOGRAFÆJ TA ÆL@STRACÆJ (B- (NZRU^NIM WÆZUALXNIM DOPOWNENNQM(B. (NkNIGA MÆSTITX PORADI(B, (NQKÆ DOPOMOVUTX ZDÆJSNITI PODOROV Z LEGKÆST@ Æ KOMFORTOM(B.s)E
(NwIDANO ZA PROGRAMO@ dERVAWNOGO KOM)QÆTETU TELEBA^ENNQ Æ RADÆOMOWLENNQ uKRAÇNI ZA PROGRAMO@ (B"(NuKRAÇNSXKA KNIGA (B2012 (NROKU(B"s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkRA)QÃZNAWSTWOs)E -- (N~ERN)QÆGÆWSXKA OBLASTXs)E; (N{EW^ENKOZNAWSTWOs