(NtOTAL)QÆTARNA TOPONÆMÆKA RADQNSXKIH WULICX kIÃWA W OSOBAH(B. (NdOKUMENTI Æ MATERÆALI (B/s)E - (NtERES(B, (Nn(B. (Nw(B.,s; )Qæ(NWANICXKA(B, (Nl(B. (Nw(B.s)E; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ tARASA {EW^ENKAs)E; )Qæ(NSTORI^NIJ FAKULXTETs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NsAM)QÆT(B-(NkNIGA(B,s)E, 2019)
(NzB)QÆRNIK MÆSTITX DOKUMENTI TA MATERÆALI(B, (NQKÆ SWÆD^ATX PRO ANTINARODNU SUTX TA TRAGÆ^NÆ NASLÆDKI DLQ SUSPÆLXSTWA DÆQLXNOSTÆ BÆLX[OWICXKIH PARTÆJNIH TA DERVAWNIH KERÆWNIKÆW(B, (NO^ÆLXNIKÆW REPRESIWNIH ORGANÆW TA KADROWIH WÆJSXKOWIH(B, (NUWÆ^NENIH U TOPONÆMÆCÆ RADQNSXKOÇ DOBI(B. (N~EREZ PRIZMU DOKUMENTÆW TA FAKTÆW ANALÆZUÃTXSQ RADQNSXKA TOPONÆMÆ^NA POLÆTIKA QK SKLADOWA PARTÆJNOÇ ÆDEOLOGÆ^NOÇ SISTEMI FALXSIFÆKACÆJ TA WIKRIWLENNQ PRAWDI ÆSTORÆÇ(B.s)E
(NwIDANO ZA P)QÆDTRIMKI WIKONAW^OGO ORGANU kIÇWSXKOÇ MÆSXKOÇ RADI (B((NkIÇWSXKOÇ MÆSXKOÇ DERVAWNOÇ ADMÆNÆSTRACÆÇ(B).s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E -- (NtOPON)QÆMÆKA(B, (NTOTALÆTARNAs)E -- (NkI)QÇWs)E; (NtOPON)QÆMÆQs)E -- (NnAZWI WULICXs -- )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- (NkI)QÇWs)E; (NTOPON)QÆMÆKAs)E; (NTOTAL)QÆTARIZMs)E; (NPSEWDOGERO)QÇs)E; (NPOL)QÆTIKAs)E; (NPERSONAL)QÆÇs)E