(NkI)QÇW (B- (NSERCE uKRAÇNI(B! :s)E (NWOKALXN)QÆ FRESKI ZA TWORAMI UKRAÇNSXKIH TA ZARUBÆVNIH POETÆW (B/s)E - (NgUBA(B, (NwOLODIMIR(B,s; (N~ISTQK(B, (NdMITRO(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NsAM)QÆT(B-(NkNIGA(B,s)E, 2020)
(NdO NOWOGO WIDANNQ UW)QÆJ[LI MUZI^NÆ TWORI WIZNA^NOGO UKRAÇNSXKOGO KOMPOZITORA wOLODIMIRA gUBI(B, (NNAPISANÆ U SPÆWAWTORSTWÆ Z WÆDOMIMI KIÇWSXKIMI POETAMI dMITROM pAWLI^KOM(B, (NoLEKSÆÃM dOWGIM(B, (NwALERÆÃM kURÆNSXKIM Æ dMITROM ~ISTQKOM(B, (NZDEBÆLX[OGO PRISWQ^ENÆ STOLICÆ NA[OÇ DERVAWI(B.s)E
(NwIDANO ZA P)QÆDTRIMKI WIKONAW^OGO ORGANU kIÇWSXKOÇ MÆSXKOÇ RADI (B((NkIÇWSXKOÇ MÆSXKOÇ DERVAWNOÇ ADMÆNÆSTRACÆÇ(B).s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwOKALXN)QÆ TWORIs)E -- (NpARTITURIs; (NpISXMENNIKI(B, (NUKRA)QÇNSXKÆs)E -- (NtEKSTIs -- (NsP)QÆWs)E