)Qæ(NNNOWACÆÇ W KOMUNÆKACÆQH(B. æ(NNNOWACÆJNIJ (BPR-Æ(NNSTRUMENTARÆJ W SOCÆALXNIH KOMUNÆKACÆQH SU^ASNOGO BÆZNESU (B:s)E [(NMONOGRAF)QÆQ(B] /s)E - (NtODOROWA(B, (NoKSANA(B,s; (NaSOC)QÆACÆQ KORPORATIWNIH MEDÆAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NNTERKONTINENTALX(B-(NuKRAÇNA(B,s)E, 2015)
(NoSOBLIWA C)QÆNNÆSTX MONOGRAFÆÇ (B- (NKEJSI Z PRAKTIKI KOMPANÆJ(B-(NLÆDERÆW SU^ASNOGO BÆZNESU(B, (NW QKIH PREDSTAWLENIJ KOMPLEKS (BPR-Æ(NNSTRUMENTÆW TA NAJAKTUALXNÆ[Æ KOMUNÆKACÆJNÆ STRATEGÆÇ(B. (NnA KONKRETNIH PRIKLADAH PROÆL@STROWANO(B, (N]O KONKURENCÆQ W BÆZNESÆ WEDETXSQ U DWOH ^ASOWIH PROMÆVKAH(B: (NZA PEREWAGU NAD KONKURENTAMI NA SXOGODNÆ Æ (B- (NZA MAJBUTNÆJ ROZWITOK(B. (Na MAJBUTNÃ (B- (NW ÆNNOWACÆQH(B! (NmONOGRAFÆQ Ã PER[IM W uKRAÇNÆ KOMPLEKSNIM NAUKOWO(B-(NPRAKTI^NIM DOSLÆDVENNQM U SFERÆ ÆNNOWACÆJNOGO (BPR-Æ(NNSTRUMENTARÆ@ W SOCÆALXNIH KOMUNÆKACÆQH(B. (NbUDE KORISNA [IROKÆJ AUDITORÆÇ(B: (NKERÆWNIKAM KOMPANÆJ(B, (NMENEDVERAM Z KOMUNÆKACÆJ SU^ASNOGO BÆZNESU(B; PR-, HR- (NTA MARKETING(B-(NMENEDVERAM(B, (NSPECÆALÆSTAM U GALUZÆ SOCÆALXNIH KOMUNÆKACÆJ(B; (NWIKLADA^AM(B, (NASPÆRANTAM TA STUDENTAM WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpABL)QÆK RILEJ[NZs)E -- PR; (NsOC)QÆOLOGÆQs)E -- (NsOC)QÆALXNA KOMUNÆKACÆQs)E; PR-(NKOMUN)QÆKACÆQs)E; )QÆ(NNNOWACÆJNÆ (BPR-Æ(NNSTRUMENTIs)E; (NSTOR)QÆTELÆNGs)E; (NANAL)QÆZ SOCÆALXNIH MEREVs)E; PR-(NSEREDOWI]Es; (NPRES(B-(NREL)QÆZs)E; (NMED)QÆA(B-(NRELÆZs)E