(NdRABINA (B:s (NROMAN (B/s - (NkUZN)QÃCOWA(B, ã(NWGENÆQ(B,s)E ((NlXW)QÆW (B:s)E (NwIDAWNICTWO sTAROGO lEWA(B,s, 2023)
(NtOL)QÆK ]OJNO ZDÆJSNIW GOLOWNU MRÆ@ SWOGO VITTQ(B: (NKUPIW BUDINOK(B, (NDE WSE BUDE TAK(B, (NQK HO^E LI[E WÆN(B, (NTA ]E J U ^OTIRXOH TISQ^AH KÆLOMETRÆW WÆD USÆÃÇ SWOÃÇ NADOKU^LIWOÇ RODINI(B. (NoDNAK WÆJNA PEREWERNULA WSE(B, Æ (NNA GOLOWU JOMU ZWALILASX RÆDNQ(B: (NMAMA(B, (NODNONOGIJ DQDXKO(B, (NDALEKA RODI^KA ZÆ SWOÇM SLINQWIM PESIKOM(B, (NSESTRA Z DEPRESIWNO@ PODRUGO@ Æ NAWÆTX KOTQ^Æ SWEKRUHA J NEWÆSTKA(B...s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NsU^ASNA UKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NrOMANs